Nieuwsbrief Eerlijk over Heesch West

18 augustus 2019

 
 

Header Eerlijk over Heesch West

 
 

In deze nieuwsbrief

- Gemeentes zijn stil van de inspraakreacties
- Steun het platform Eerlijk over Heesch West
- Kom 19 augustus naar Den Bosch
- Vrijwilligers welkom!
- In de media
 
 

Gemeentes zijn stil van de inspraakreacties

Alle flyers, posters en acties in de afgelopen weken hebben geleid tot een groot aantal inspraakreacties op de plannen voor Heesch West. De reacties komen van alle kanten, uit Vinkel, Heesch, Geffen, Oss en Nuland. Het is nog niet gelukt om het exacte aantal te achterhalen, de gemeenten zijn nog aan het tellen.

Inspraakreacties
 
 

Steun het platform Eerlijk over Heesch West

Het platform Eerlijk over Heesch West is een initiatief voor en door bezorgde burgers in de (wijde) omgeving van Heesch West om iedereen zo goed mogelijk te informeren over wat er op hen af komt.

Voor de kosten die we maken (voor drukwerk, acties, inschakelen van specialisten etc.) vragen we aan iedereen die het platform steunt om een bijdrage over te maken op rekeningnummer NL15 RABO 0343 4342 02 t.a.v. De Krulstaarten.

(De Krulstaarten is namelijk één van de deelnemende buurtverenigingen die voor Heesch West een apart rekeningnummer heeft aangemaakt. Dit komt geheel ten goede voor Eerlijk Over Heesch West).

 
 

Kom 19 augustus naar Den Bosch

Aanstaande maandag staat Heesch West op de agenda van de gemeenteraad in Den Bosch. Tijdens de vergadering Raadsbijeenkomst Informeren & Ontmoeten gaan enkele buurtbewoners inspreken. Kom hen steunen!

Waar: Bestuurscentrum , Achter het Stadhuis 5-7, ‘s-Hertogenbosch

Hoe laat: 19.00 uur

Samen rijden? Verzamelen: 18.00 uur op Pastoor Vogelplein in Vinkel

 
 

Vrijwilligers welkom!

Heb je tijd en zin om mee te helpen met onze voorlichtingsacties? We kunnen alle hulp gebruiken! Meld je aan via de contactpagina.

 
 

In de media

 
Actueel
 
          ook Nuland roert zicht

Voor overige nieuwsberichten zie de nieuwspagina op onze site. Lees ook de voorgaande nieuwsbrieven Eerlijk Over Heesch West