Eerlijk over Heesch West
 
Avondrood Heesch West

Fotowedstrijd

Wat is de waarde van Heesch West voor u? En waarom is het zo belangrijk om die te behouden? Wandel of fiets door het gebied en geniet van de mooie vergezichten en bijzondere details die u onderweg tegenkomt. Leg deze vast met uw camera of smartphone en stuur uw mooiste foto met uw naam naar mooistefoto@eerlijkoverheeschwest.nl

Elke inzending wordt beloond met een publicatie op onze Facebookpagina en iedere maand kiezen we een ‘winnaar’ uit. Van deze foto’s maken we een grote afdruk, die we medio 2021 in het gebied presenteren.

Wandelroute 

Eind vorig jaar organiseerden wij een gezellige winterwandeling door Heesch West. Deze kunt u natuurlijk ook op eigen gelegenheid lopen. Op onze website vindt u de plattegrond van het gebied met twee wandelroutes en een leuke speurkaart voor de kinderen die u kunt downloaden. Klikt hier voor meer informatie,

 

Lees ook:

  • Eerlijk over Heesch West stapt uit overleg met gemeenten. Lees hier een uitleg in onze nieuwsbrief. Lees hier het bericht op de site van BD. 
  • Drie grote windturbines op Heesch West komen er toch niet, fel bekritiseerd plan geschrapt. Lees het artikel op de site van BD. 
  • Wandelroute over Heesch West
  • Commissie maakt gehakt van rapport over Heesch west. Lees het artikel in het Brabants Dagblad. Bekijk hier het advies zelf.
  • Ruim 1300 bezwaren op plan Heesch West. Lees het artikel in het Brabants Dagblad. 
  • Emoties over Heesch West. Bekijk de reportage op Dtv Nieuws