Eerlijk over Heesch West
 

STEUN ONZE ACTIE EN DONEER

Eerlijk over Heesch West is een initiatief van verschillende buurtverenigingen en vrijwilligers die zich hebben verenigd.

Naast het bewonersplatform Eerlijk over Heesch West hebben omwonenden ook een stichting opgericht, stichting Strijdbaar voor Leefbaarheid. Het doel van de stichting is om het behoud, de bescherming en verbetering van de leefbaarheid en het groene karakter van het buitengebied in de gemeente ’s-Hertogenbosch, Oss en Bernheze. De stichting wil de zorgen en belangen van de omwonenden onder de aandacht van de diverse bestuurs- en uitvoeringsorganen brengen en ervoor zorgen dat deze belangen behartigd worden.

Iedereen werkt hard om zoveel mogelijk aandacht voor uw en onze zorgen te krijgen. 

Met deze donatie kunnen we meer doen. Bijvoorbeeld flyers, posters en informatieborden laten maken, zodat we meer mensen bereiken en eerlijk kunnen informeren. Maar ook inhuur van (juridische) expertise op gebied van geluid, geur en zicht/ruimtelijke ordening. 

Alvast zeer bedankt voor je gift!  

                                   

Bankrekeningnummer: NL23RABO0368642127
T.a.v.: Stichting Strijdbaar voor leefbaarheid
O.v.v.: Heesch West

 

Lees ook:

  • Langs de A59 komt geen led-scherm aan mast bij Brier59. Klik hier voor meer informatie
  • Voortgang en vervolg Heesch West. Lees hier meer informatie op de site van de plannenmakers. 
  • Eerlijk over Heesch West stapt uit overleg met gemeenten. Lees hier een uitleg in onze nieuwsbrief. Lees hier het bericht op de site van BD. 
  • Drie grote windturbines op Heesch West komen er toch niet, fel bekritiseerd plan geschrapt. Lees het artikel op de site van BD. 
  • Wandelroute over Heesch West
  • Commissie maakt gehakt van rapport over Heesch west. Lees het artikel in het Brabants Dagblad. Bekijk hier het advies zelf.
  • Ruim 1300 bezwaren op plan Heesch West. Lees het artikel in het Brabants Dagblad. 
  • Emoties over Heesch West. Bekijk de reportage op Dtv Nieuws